В очите ми кажи: "Не те обичам",
застани пред мен - лице в лице.
Погледни сълзите как се стичат,
да видя имаш ли сърце?
В очите ми кажи: "Не те обичам",
да вида твоите ръце
ще ме прегърнат ли горещо,
или са тихи ледове?
В очите ми кажи: "Не те обичам",
да видя вярваш ли си сам!
Дали съм твоето момиче,
или съм спомен изживян!
В очите ми кажи: "Не те обичам",
изречи го със уста!
Не чакай аз да отговоря,
не искам да те задържа!
В очите ми кажи: "Не те обичам!"
Върви, отварям ти врата!
Ще те изпратя с поглед само,
с думи няма да те спра...
© Даниела Цековска Все права защищены