16 февр. 2008 г., 13:30

Поглеждаш ме и казваш 

  Поэзия » Любовная
683 1 4

Недей говори с поглед ти!

Недей да казваш, че всичко свърши както преди!

Недей да казваш, че не вярваш в нашите мечти!

Недей да казваш, че се умори!

Недей да казваш, че твърде много те боли!

Недей да се отказваш, а върви!

Недей да ме поглеждаш с блеснали в очите ти сълзи!

Недей да казваш, че си отиваш без следи!

Недей да бягяш от трудности!

Цената е висока. "Но струва ли си?" - питаш ти.

Отговорът за мен е ясен, но твоят ще намериш сам в сърцето си.

За мене няма място за въпроси и молби.

Желая историята "Аз и Ти" да продължи!

© Ива Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??