12 окт. 2007 г., 10:16

Поисках 

  Поэзия
536 0 14
Искам... шепотът на вълните с прибоя да идат,
когато... в душата ми почне да студенее!
Искам... топъл бриз както някога да ме гали,
когато... всяка мечта посядаше на пътя!
Искам... пак да ни поваля мълния любовна,
когато... самотата ранима ни обгърне двама!
Искам... тази искра блеснала да позлати небето,
когато... се превръщаш в ухание, сянка и шепот...
Поисках...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??