3 мая 2014 г., 10:37  

Пожар в Одеса 

  Поэзия » Гражданская
256 0 0

Жал ми е за онези мирни хора,

що фашистите в Одеса горят!

Политиците наши не се вълнуват,

че и българи там могат да загинат!

Моята съвест обаче гризе ме силно,

с горчивина сърце е напоено обилно!

Със страшна тревога съм изпълнен аз,

че някои "компетентни" не са в час!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??