11 мар. 2007 г., 13:40

ПОЖЕЛАХ СИ ЦЕЛУВКА... 

  Поэзия
3232 0 41
                Пожелах си целувка...


Върху устните слънчево грейна усмивка,
двете перли в очите ми с лъч пресуши...
и дъга многоцветна - пъстра извивка,
във ръцете ми - белите, в миг заискри.

Вятър пролетен с пръсти разреса косите
и прогони от пътя ми всички мъгли...
нежна песен - любовна, запяха щурците,
заблещукаха в мене красиви мечти...

Нарисувах с душа пухкав облак... небе...
от въздишки изваях китарена струна,
с тихи мисли докоснах твойто сърце
и наум пожелах си... теб да целуна...


05.03.2007г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??