23 мая 2007 г., 16:30

пожелание за Баловете :) 

  Поэзия
2517 0 2
***
Когато и последния звънец удари,
Когато свършат и училищните дни,
Тогава идва краят на нещо старо
и започва началото на нещо ново,
погледни напред с високо вдигната глава
и смело влез в битката с живота си.
Ако някога ти потрябва подкрепа,
ние, приятелите ти, винаги ще сме с теб
и до теб, независимо от разтоянието,
независимо от времето и мястото.
От сега и занапред аз  желая ти много успех,
за да се пребориш със трудностите,
късмет и упорство, за да постигнеш мечтите си,
и от време на време любов, за да чувстваш че живееш!!! :)

***
И ето, дойде дългоочакваният миг.
Училището свърши, но сега,
сега започва уж сериозния живот:
университети, общежития, лекции,
курсови дипломни... Естествено купони,
усмивки, любов и какво ли още не.
Нека животът не те плаши и мечтите
да са ти другар.
Желая ти борбеност,
за да успееш да се пребориш с трудностите,
които те очакват,
смелост, за да влезеш в  битка с тях
и да не се страхуваш, и доза късмет, за да успееш!!!

© Мария Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за топлото посрещане
  • Добре дошла, Миме!
    Аз пък желая на всички абитуренти, като начало да вали дъжд на бала,
    а след това се присъединявам към твоите пожелания!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??