28 янв. 2015 г., 07:37

Пожелавам ти 

  Поэзия » Другая
556 0 0

Вървя бавно сред тишината...

Като малко дете се крия...

Вкусих от сладостта и се опарих!

Каква е моята съдба? Боже

Каква е моята съдба, Боже...

Сълзите ми непрекъснато се стичат.

Знам ,че всичко е загубено.

Живота е труден но защо, Боже?

Иска ми се да си тук близо в сърцето ми ..

Прегърни ме силно душа моя...

Може би това което се случи,не е по моя вина..

Дай ми още искрица живот Боже...

Ти беше сроден на моята душа.

Дадох ти всичко, всичко мое беше и твое...

Как така изведнъж всички чувства умряха?

Боли ме душата... Какво ми се случи.

Какъв ще бъде краят ми?

Каква е моята съдба?

Вече нищо не остана от мен.

Животът ми е празен и безкрайно трудно ми е...

Животът е труден но защо Боже ?

Иска ми се да си тук... прегърни ме душа моя.

Може би това което се случи не е по моя вина.

Дай ми още  веднъж  искрица живот, Боже...

© Йоана Ненова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??