Покана
Покана ти изпращам
Щастието хващам ухание ти давам
Храм с цветя поливам... сън ли е това
Земята ти откривам... целувам със ръка
Покана ти изпращам
За една сълза от вечната река
Величието аз ти виждам... и прегръщам
Вятъра приемам и посрещам със душа
Покана ти изпращам
Пътя до времето откривам и се спирам
Коленича пред съдбите лицето си откривам
Желание ти подарявам вярата ми е мечта
Покана ти изпращам
Океаните са пълни преливащи с любов
Прилив и вълна танцуват в нежността
Любовната ни лодка плува в красота
Юлиано
© Юлиано Кръстев Все права защищены