23 февр. 2009 г., 20:01  

Покана за довечера 

  Поэзия » Другая
760 0 13

Не знам какво да кажа -
ти се плашиш от писмата ми,
преливащи от нежност
и от чувственост.
С мълчание ми връщаш
кичури коса,
които съм отрязала
за теб от глупост.

Такова нетърпение
да ти напиша изповед!
Дано да ме приемеш цялата!
Такава страст да се разголвам
с тебе истински!
Такъв скандал!
Такава непорядъчност!

Такава недискретност!
Ти си мъж със бъдеще
и с още по-богато минало!
Ще включиш ли
във твойте планове довечера
едно невинно ходене на кино?

 

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във в-к Уикенд 2-8.12.2017 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??