Децата даже не видели,
спомнят си една любов,
а ние слепи сме я преживели
и жалим се в молитви с благослов...
Не молете се, не ще пожали -
Бог слепците не обича!
Деца да бяхме си остали -
те не просят, а обичат...
© Фери Все права защищены
Много благодаря за коментара, означава много за мен