Ела и с малко нежност ти ме надари,
че по теб сърцето ми гори.
Цвете алено ми подари
и горд със себе си бъди.
Ела, любов ми дай,
и с мене поиграй,
че цяла нощ мечтая
със тебе да играя.
Нежно с длани да те галя,
тялото ти с устни да опозная
и в разгара на нощта
да ти покажа какво е любовта.
С любов ме прегърни.
С нежност ти ме покори.
В сърцето си ме приеми
и в мен повярвай ти!
© Славка Григорова Все права защищены