24 февр. 2009 г., 13:04

Половин Луна 

  Поэзия
711 0 20
             Половин Луна


Една Луна виси от клоните...
Огряна все от тази си страна...
В дните ми Слънца се гонят,
в нощите ми - половин Луна...

С ръце не мога аз да я обърна...
Да бих могла в обратната страна
за миг поне лицето и да зърна...
Но знам, че светла е...
                  ...и тъмната страна!

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??