13 сент. 2007 г., 23:32

ПОЛЯНА 

  Поэзия
495 0 5
                                        ПОЛЯНА
                 ШИРНА СЕ ТРЕВА ЗЕЛЕНА,
                 ПОГЛЕДА ПРИВЛЕЧЕ МИ ЗА МИГ. 
                С ЦВЕТЕНЦА БЕЛИ, РОЗОВИ ЕДНИЧКИ - 
                НАРИЧАТ  ГИ ПРОСТО  ПАРИЧКИ!...

                УХАЯТ, ИЗГЛАЖДАТ КРАСИВО...
                ГЛУХАРЧЕТА, СГУШЕНИ В СИВО,
                ЖЪЛТУРЧЕ ЛЪЧЕЗАРНО  ГРЕЕ,
                ИЗ ПОЛЯНАТА БЕЗГРИЖНО ЖИВЕЕ...

                А ДАЛЕЧ ИЗ МЛАДАТА РЪЖ,
                ПОБЕГНАЛИ, ТРИЧКИ НАВЕДНЪЖ,
                СЪРНИЧКИ В ПОЛЕТО СИВЕЯТ,
                 КРОТКО, БЕЗГРИЖНО СИ ЖИВЕЯТ...

                 КАК ИСКАМ,  КАТО  ПО ЧУДО,
                 СЪРНЕ ДА СЪМ БЕЗГРИЖНО, ЛУДО!...
                 ТРЕВАТА ДА МЕ ГАЛИ ВСЕКИ ДЕН,
                 С ЖЪЛТУРЧЕТА МИЛИ - ЕХ, СВЯТ БЛАЖЕН!...
     

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??