19 мар. 2009 г., 08:17

Помниш ли 

  Поэзия » Любовная
594 0 4

Помниш ли ме още

такава, каквато бях?

Нощем дочуваш ли още

моя силен смях?


Помниш ли моите очи,

които гледаха те така влюбено?

Помниш ли как бавно ме съблече,

помниш ли крехкото ми тяло?


Помниш ли моите ръце,

които галеха те в нощта?

Помниш ли все още

как бавно гореше свещта?


Помниш ли моите устни

как като пиявици впиваха се в теб?

Помниш ли тези мигове,

или забрави ги в мига, в който тръгна си от мен?


Ако можеш, ми прости,

че аз помня и не мога да забравя!

АКО ВСЕ ПАК ОБИЧАШ МЕ ТИ,

обади се и кажи, че такива мигове ни предстоят!

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??