5 июн. 2009 г., 20:58

Помниш ли? 

  Поэзия » Любовная
855 0 3

Помниш ли деня, в който се видяхме?

Помниш ли всичко, което преживяхме?

Помниш ли как вървяхме за ръка всеки ден?

И ден след ден те искaх все повече до мен.

Помниш ли целувките, които ти давах,

с всичката любов, която притежавах?

Помниш ли как ми казваше всеки път,

че ме обичаш повече от всичко на светът?

Помниш ли деня, в който разкъса детското в мен,

защото аз копнея за това чувство ден след ден?

Помниш ли деня, в който всичко разбрах

и колко много сълзи за тебе пропилях?

Помниш ли колко много ме молеше ти,

но тогава разби всичките ми мечти?

Помниш ли деня, в който всичко свърши,

тогава нещо в мен сякаш се прекърши?

Помниш ли сълзите по моето лице,

когато ти разби моето сърце?

Помниш ли колко те обичах

и пред всички в теб се вричах?

А ти с мен се подигра,

бях един от героите в твоята гадна игра.

Помниш ли всичко това?

Защото аз не ще го забравя никога.

Зная, помниш всичко ти,

но никога няма да бъдем заедно аз и ти!

© Илияна Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??