24 окт. 2006 г., 13:37

Помогни ми.... 

  Поэзия
837 0 10

Помогни ми, Боже, да забравя
това, което Той ми причини.
Нямам сили прошки да раздавам -
там, в сьрцето, много ми горчи.

Помогни ми, Боже, да живея
и онзи пьт напред ми покажи!
Искам пак да се усмихвам, да мечтая,
а вьв сьрцето да не ми горчи.

Помогни ми, Боже, да обичам
и на враговете си отново да прошавам. 
Научи ме, Боже, да не виждам
злобата вьв хорските очи...

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??