28 июл. 2023 г., 22:05  

Понякога, но не и днес (в слънчасалия юлски петък) 

  Поэзия
172 0 1

Понякога е непосилно трудно
да те обичам. Търся си причини
да те намирам – в утрини безбудни,
в които слънцето и грош не чини. 

 

Понякога се мразя, че те искам
със всичките ти явни недостатъци –
наяве пак бълнувам, че ми стиска
да не вечерям все с целувчени остатъци.

 

Понякога е с отлепена ретина
денят – но сляпо в теб пак ме отвежда.
И точно днес – обичам те, чудетино!
Причината?!?

 

                           Ще вдигна само вежда! 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересно..- такива неща се раждат там: причини на следствието
Предложения
: ??:??