12 авг. 2007 г., 17:08

ПОРОДЕН СТИХ ОТ ПЕСЕН 

  Поэзия
482 0 1

             ПОРОДЕН  СТИХ  ОТ  ПЕСЕН

           ОБИЧТА Е ЯРКО СЛЪНЦЕ,
           ОБИЧТА Е ЗАЛЕЗ КРАСИВ
            И  ПОРИВ В СЪРЦЕТО,
            И ВЪВ ВСЕКИ  ЧУДЕН СТИХ!

           ЛЮБОВТА  МИ  ТИХО ЛИТВА
           И  СЪРЦА   ВИ   ДА  ПОГАЛИ,
           НА  МУЗИКА, ЗНАМ, ВСИЧКИ
           СМЕ ПОЧИВАЛИ, МЕЧТАЛИ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??