19 авг. 2011 г., 15:00

Послание 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

Думи неясни и загадъчни,
думи безкрайно красиви,
изричащи усмивки нежни
и целувките твои по моите песни.
Не съм Моцарт,
нито поет красив и чаровен,
а скитник, влюбен в теб и твоите очи.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??