29 нояб. 2022 г., 17:47

Послание (към изненадата за класния) 

  Поэзия » Другая
215 0 0

 

Днес един стрелец дойде

и ни прати за мезе.

Да се знае и чете

що не сме у час дошле.

 

Ако искате при нас,

влизайте веднага в час,

анаграмата решете

и загадка разплетете.

 

Да започваме веднага.

Думите вий разчетете,

после ги съединете

и при нас се довлечете.

 

Мястото ни е любимо,

а за Вас дори значимо.

Кръстено е АКТуално,

при тОВА е уникално.

 

Днес ще е дори спецьЯлно

и ЗА кратко даже бално,

аЛА Вий не се бавете

и задачката решете.

 

Бързичко ни намерете,

че отсъствия не-ще-те.

Чакаме Ви със мезето,

донесете питието.

© Детелина Ненова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??