12 авг. 2007 г., 17:11

После 

  Поэзия
685 0 1
Ще умре на пътя птичка,
две деца ще се разсмеят,
после ще си я подритват
и ще искат да запее.

После в хор звездите морно
ще закапят като в приказка,
някой с времето ще спори -
ще политне ли пак птичката.

Сигурно и ние двамата
в болката ще се изгубим.
После птичка ще намерим,
жива ли е, ще се чудим.

После...

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??