30 авг. 2012 г., 09:37

Последен акт 

  Поэзия » Другая
613 0 0

Последен акт, завесата се спуска.

В гримьорната избърсвам си грима.

Цигара в пепелника тръскам

и бързам да се върна във града.

 

                                  ... край морето!

© Стефан Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??