1 мая 2007 г., 10:50

Последна целувка 

  Поэзия
1199 0 5
Аз зная че ще дойде края,
зная че не искам аз това,
но щастлив ще си без мене зная
колкото и да боли сега!

И нощем тайно аз мечтая
за целувката една,
целувката последна във безкрая
ще се загуби както любовта!

И за последен път докосвам тези устни,
и казвам "Сбогом" аз на теб сега,
за последен път прегръщам те и тъжно
губя се в тъгата на нощта!

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??