6 авг. 2008 г., 15:57

Последната сълза 

  Поэзия
856 0 2
Последната сълза се стича
и чувствам болка в нощта,
луната пак на тебе ми прилича,
на моята единствена несбъдната мечта!

Лицето ти ме кара да мечтая,
да рисувам устните ти в нощта,
усмивката ти пак чертая,
със сърце, обгърнато от самота!

В спомени се лутам и не спирам
да мисля пак за теб и любовта.
Боже, колко силно те обичам,
писна ми от болка и тъга!

© Мария Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно е...
    Желая ти повече усмивки през новата година!
  • След мъката и тъгата винаги идват хубавите моменти..
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??