Мъж… но не и последният,
нито първият!
За лъв се мисли той,
но със заешко сърце.
Прибира се той
пияната свиня
и псува той,
светът му е крив пак!
Всеки го мами,
всеки го лъже,
че простак е той
и на ниво даже!
Писна ми от тоя бирен корем…
пет минути и е готов.
За любовник нов май ще се огледам!
Не е последният мъж,
а той, глупакът, бостана
да си копае сега.
© Арелия Елитиева Все права защищены