22 июл. 2008 г., 10:55

Посмей се с мен! 

  Поэзия » Другая
595 0 4
 

Посмей се с мен сега,

че днес те виждам за последно.

Нима така е отредено

тъй само да е хубаво,

 когато е последно.

И нека е така!

С усмивка вратата ще отворя

и за последно с теб ще поговоря.

Все едно, че няма да сме утре,

две уморени длани  в скута ти ще сложа

и гордостта си в краката  ще положа,

сърцето ми се блъска във стените,

душата ми пред прага в теб е свита.

Тя тръгва с теб!

Пази я цяла!

Посмей се с мен сега!
Не всеки праг е плачеща раздяла.

 

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??