Не. Поспри, любов,
не си отивай, щастие,
обичам те - обичай ме.
Спри - не казвай не,
с устни красиви целувай ме.
Спри - не отронвай и сълза,
дари я на мен - на моята душа.
Спри - не тръгвай,
стой при мен сега - обичам те и в това се кълна.
Спри - не ме унижавай така,
защо за обич да моля - знам, че я има в нашите сърца.
Спри - нека преди смъртта да ти кажа,
че винаги ще те обичам аз.
© Христислава Димитрова Все права защищены