2 февр. 2015 г., 17:41

Поспри се, щастие 

  Поэзия
290 0 0

И защото Бог ме е създал от пръст...
за мене сложничко и властно е...
да нося сила във човешки ръст,
да трия във греха ужасното.


И защото Бог ме е създал от кръв
за мене сложничко и властно е...
да бъда повече от шепа дъх,
да виждам със душата ясното.


И защото Бог ме е създал от пръст...
някак сложничко и властно е...
да трупам мъката на своя кръст,
спри за миг при мене, щастие!

 

 

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??