15 апр. 2008 г., 23:15

Повече боли от самота... 

  Поэзия » Любовная
656 0 1
По улиците вървя,
давя съвестта си в капки кръв
от разбитите ни мечти!
Музика дочувам едва
... нима нашата песен е това?
Нека потъна в тишина!
От любов боляло...
повече боли от самота.
Моля се да завали,
да изтрие тъга, болка, сълзи,
да изтрие образа ти!
Аз ще бъда друга, друг бъди и ти,
разделиха се нашите съдби...
прекалено различни сме, уви!
Страх ме е да го изричам,
но дано някой ден и теб те заболи!

© Красинка кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??