28 февр. 2005 г., 17:14

Пояснение 

  Поэзия
816 0 0

           ПОЯСНЕНИЕ

 

Аз съм само един астролог

и такъв, може би, ще остана.

Търся смисъла, правдата, бог

на звездите безброй в океана.

 

А че разкази, стихове пиша –

то е само така, между другото,

да не бъда напълно излишен

на таланти големи в задругата.

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??