Едно съвсем обикновено стихче за всички добри хора, написано с много любов и топлина
Какво му трябва на човека -
дума нежна и добра,
прегръдка топла,
за да не мръзне сам в студа.
Една искра е нужна,
един поглед загадъчен,
една усмивка вълнуваща,
за да се роди пламъкът.
Да си поплачеш понякога
на разбиращо рамо,
да се опреш на ръката приятелска -
и това достатъчно е само!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
© Румяна Все права защищены