3 янв. 2016 г., 17:38

Поздравителна картичка 

  Поэзия » Другая
452 0 4

Да ни е честита

Новата Година!

По-добра, по-сита

от таз що отмина..

 

Богът на доброто

във нас да вирее,

по-далеч от злото

всеки да живее..

 

И успехи нови

и късмет с чували,

радости безбройни

тя да ни стовари.

 

Нека здраве има

и другари верни,

та чак догодина

да сме неразделни..

 

Наздраве, дружина!

И пак да се срещнем,

таз като отмине-

Нова да посрещнем!

 

 

 

 

 

 

 

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??