1 сент. 2022 г., 14:01

Позиция 

  Поэзия » Философская
330 0 0

Казват, че съм динозавър,

на миналото време кавър.

Песента съм си изпял.

Новото не съм разбрал.

 

Бил съм носталгик откачен,

от стародавни чувства влачен

и моите идеи щури

били във келтските култури.

 

Аз защо да им отвръщам?

Всичко на майтап обръщам.

Всеки има свойта визия,

що да правя им ревизия?

 

То творци под път, над път...

Вярно, с качества са кът.

Трябва ли да селектирам-

по-лесни пътища намирам.

 

Имам цел и идеал.

Творя си в моя ареал.

Кой реши да го хареса-

моля, знайте ми адреса.

 

На останалите казвам-

няма да ви надприказвам.

Не съм светата инквизиция.

Туй е моята позиция!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??