30 мая 2013 г., 18:25

Позитивно 

  Поэзия » Другая
438 0 0

Неусетно ставаш по-велик

и за злото се превръщаш в щит,

към живота постепенно се завързваш

а и той през тебе се забързва -

като вълна през сателит...!

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??