22 июн. 2012 г., 10:27

Праг 

  Поэзия
271 0 0

Ти виждаш само праг.

Как да прекосиш оттатък?

Аз виждам бряг -

безкрайно див

и приказно красив.

Тук има всичките

частици

от мечтата ти.

Изчакай

изгревът да се

целуне

с вечността -

попътен вятър

ще прегърне твоите платна.

Крилете ти

ще срещнат своя свят.

Не прагът е висок,

а твоят връх

е млад.

Расте от шепота в

душата ти.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??