8 апр. 2013 г., 08:22  

Прашинки 

  Поэзия » Любовная
471 0 3

 

     

      Над нас черно небе,

     с необятни галактики

     в неоткрити светове,

     с безбройни звезди

     на безкрайни разстояния

     на каквото сме аз и ти -

     центрофугирани

                               прашинки       

     от което тъй боли!

    

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??