27 дек. 2008 г., 13:01

Правилно! 

  Поэзия » Другая
545 0 0
Не си подавай носа иззад дебелия зид на мълчанието.
Душата ми - хищница само чака
да скочи на гърдите ти
и да пие кръвта ти.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??