8 янв. 2022 г., 08:14

Празен 

  Поэзия
166 0 0

Поставих тези думи на страниците

Но те никога не са имали смисъл
Никога не ми показа кой трябва да бъда

Вцепенен съм да усетя промените

Сякаш ме няма следа от мен
Гледай как изгарям безнадеждно,

когато погледнеш в очите ми


Можеш ли да видиш какво чувствам?
Посягам към звездите, но не мога да счупя тавана
Губих дни и пропусках нощите си

Тези сънища ме преследват цяла нощ
Липсвах през цялото време,

което ми оставаше да пиша

Без секунда за лечение
Докато лежиш заседнал,

без начин да минеш


Трудно е да не бягаш,

когато си загубил битката

Трудно е да се живее този живот,

когато се чувстваш празен
Започвам да си фантазирам,

че няма да съм тук утре,

докато вървя към бесилката

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??