Бели цветя по стените пълзят.
Бели стъбла цветовете държат.
Красиви пана от всички страни,
лъжлива игра с човешките очи.
Дълги коридори, но тихи и празни.
Понякога празнотата окото не дразни.
Понякога душата търси точно това -
без цветове, без мебели, без светлина.
© Мартина Аврамова Все права защищены