18 сент. 2006 г., 14:15

Празничен обяд на любовта! 

  Поэзия
1061 0 19

Здравей, любима!
Жеста ти ще върна
и ще приготвя
празничен обяд.
Ще те нахраня,
както много пъти,
ти утолявала си
моят глад.
Предястие от
погледи блестящи,
аперитив -
сто грама -
влагата от влюбени очи.
А после моето
сърце горещо,
ще прати топлите -
към теб - лъчи.
Душата моя за десерт
ще ти оставя,
с бутилка щастие
ще ти я поднеса.
Ще те поканя
с цвете нежно,
на празничен
обяд
на любовта!

© Христо Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??