6 янв. 2012 г., 21:44

Празнични софри 

  Поэзия » Философская
481 0 2

Разнородни рецепти

за живот и за щастие

с неплатените лепти

пак редят върху масите!

 

Но духовните ястия

без блюдата ще стигнат ли

за поредно причастие,

щом софрите раздигнат ги?!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??