12 мая 2007 г., 12:27

Предател 

  Поэзия
1032 0 6

Колко струва нашата родина?
Колко души
са намерили смъртта си,
за да я има?
Хиляди сърца разбити...
не са нито двама, нито трима,
а са много повече убити.

Почерни културата!
Подигра се с народа!
Съсипа чистотата!
Уби душата!
Предаде България!
Корупция...
Крещи тълпата!

Колко струва нашат родина?
Пламък в сърцето ти едва ли някога ще има.
Продаде любовта за слава,
в небето буря се задава!
Отрече красотата на цветята,
ууу...
на Юда!!!
Няма място на Земята!

© Мартин Стоилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??