29 апр. 2023 г., 12:34

Предателство 

  Поэзия » Любовная
171 1 1

 

Разкъса ли сърцето ти? Разби ли го?

Разряза ли го на парчета…Да боли!

Уби ли в тебе всичко истинско,

обичало живота ти… преди.

 

Отиде ли си? Или още я мечтаеш?

Във сънищата ли те чака –

та не можеш да заспиш…

Не разбра ли, че отсреща – Тишината,

раздира всичко в тебе..И боли!

 

Ще седна до тебе! Във тихото…

Ще докосна ръката ти, пълна със гняв,

и събрани във твоите сълзи –

късчета необичана истина,

на парчета разбиват сърцето ти..Знам!

 

За да възкръснеш –

трябва първо да убиеш,

надеждите, мечтите, любовта,

да събереш остатъците,

от душата си обичала –

една красива, истинска лъжа!

 

И някой ден ще се събудиш…

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??