23 сент. 2006 г., 00:13

Преди 

  Поэзия
608 0 6
Пожълтяха листите
на нашата история.
Пресъхнаха сълзите,
сега остана само реката,
да ромони и разказва-
за всичко бивало и небивало помежду ни.
Но щастливи са душите,
срещнали нова любов,
a изтриха се думите вече-
казани и не казани преди.

© Момчил Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??