23 июл. 2007 г., 11:13

Предложение 

  Поэзия
761 0 7
                                                    


                                            Предложение

                      В различни измерения живеем,
                      ти - здраво на земята,
                      аз - безтегловно в небесата.
                      Ти се трудиш за пари,
                      аз събирам мечти.


                      Дълг и чест за тебе са закон,
                      аз за късмета си търся подслон.
                      Ти всичко довеждаш до край,
                      аз често ти казвам - мечтай!
                      Твоите ценности ги знам,
                      за моите ме е срам.

                    
                      Имам предложение -
                      да направим изравнение,
                      аз от земята ще взема,
                      ти от небесната система.

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??