20 мар. 2010 г., 09:30

Предупреждение 

  Поэзия » Другая
479 0 2

това че ми се случваш
е съвсем навреме
съвсем преди да угася петното
което на таваните ми 
нощем стене
и през прозореца
подскача бодро
като крадец на чиста гола съвест
която да я шитне
без да мисли на битака
това че ми се случваш
е съвсем навреме
това че ти се случих аз
си е заплаха

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??