11 апр. 2010 г., 22:05

Прегрешение 

  Поэзия » Любовная
673 0 2

Прегрешение

 

Във вярност на другата се вричаш,

ала при мен търсиш любовта!

На моя праг съмненията си събличаш

и влизаш гол през задната врата.

 

Събличаш си моралните задръжки

и клетвите, които си ù дал...

Бушуват в теб хормони мъжки,

адреналин в кръвта ти се е влял.

 

А огънят, който те изгаря,

в прегръдките ми само се гаси

и тази страст безумна се повтаря -

лудостта в очите ти личи...

 

И в мене търсиш своето спасение,

макар че във живота ти е тя.

Аз съм твоето библейско прегрешение,

в любовта, в смъртта... и след това!

 

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??