26 февр. 2008 г., 19:50

Прекрасна моя 

  Поэзия » Любовная
2539 0 1

Прекрасна моя

 

В очите ти луната се оглежда,

оттам ме гледат хиляди луни.

Главата ти тъй тихичко се свежда

и сгушва се във моите гърди.

 

Прекрасна моя, прелестно момиче,

за мен си огън, нежност, зов.

За мен ти носиш пълни шепи

с нестихваща любов.

 

Горещо лято, пламнали зеници,

усмивка , радост и безкрай.

За мен ти, прелестно момиче,

превърна всичко в рай.

 

В косите ти се къпе топъл вятър

и носи полъх южен и нега.

Пред тебе, безнадеждно влюбен,

аз свеждам своята глава.

 

© Тонка Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??