22 сент. 2015 г., 10:21  

Прекрасна родина 3 

  Поэзия » Гражданская
286 0 0

Родината ни е тъй прекрасна,

от Господа тя ни е дар чуден.

Да спрем разрухата и ужасна,

за да сме силни в живота труден!

 

Ние всички от тук ще си отидем,

но да завещаем на нашите деца

любовта ни към този наш Едем,

родолюбие да има в техните сърца!
 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??