18 февр. 2007 г., 12:58

Пресъздай ме... 

  Поэзия
853 0 13
На лист хартия изпълни ме,
попий копнежите си в песен,
бавно в ноти проучи ме,
нека припевът ми стане лесен.

На прозорците пиши страха ми,
по вратите обрисувай вечност,
в стъклените чаши, в дъха ми,
втъкай последната ми нежност.

И изпълни ме ти на лист хартия,
чувства нареди в поема,
жадно аз от тебе да отпия,
светът ти в моите ръце да взема...

© Натали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??